CHATEAU ST. MICHEL in STORIES OF PASSION

27:007 months ago
Voor de échte wijn-liefhebbers een speciale video met Mark de Vries, opgenomen in een prachtig kasteel in Frankrijk. DUTCH VIDEO ONLY De gepassioneerde wijn-kenner Mark de Vries verwelkomt samen met zijn vrouw Metha, Theo & Debora Lens in Chateau St. Michel. Hij vertelt over het prachtige kasteel en de lokale cultuur in het hart van de Bourgogne.

Related

KARIN BLOEMEN in STORIES OF PASSION - deel 1 van 2
STORIES OF PASSION
MusicSTORIES OF PASSION

KARIN BLOEMEN in STORIES OF PASSION - deel 1 van 2

Ontdek de niet eerder bekende levenservaringen van Karin Bloemen in dit openhartige interview. Klik voor deel 1 DUTCH ONLY VIDEO Een podium, een fantastische stem en een grote persoonlijkheid met karakter hebben Karin Bloemen tot de bekende Nederlandse artieste gemaakt die ze is. Of ze nu zingt, cabaret voorstellingen geeft of acteert: Karin maakt indruk als een sterke vrouw die niet bang is voor wat er ook op haar pad komt. In haar recente autobiografie onthult ze de ingrijpende gebeurtenissen die haar tot hier hebben geleid. Theo Lens gaat met haar in gesprek over haar vak, leven en ervaringen die niet eerder bekend waren. Dit is deel 1 van 2.
30:4730 days ago
ERNST DANIËL SMID in STORIES OF PASSION
STORIES OF PASSION

ERNST DANIËL SMID in STORIES OF PASSION

Bekijk hier het openhartige en intieme interview met Ernst Daniël Smid, een breekbaar en inspirationeel gesprek. DUTCH ONLY VIDEO DUTCH ONLY VIDEO De stem en persoonlijkheid van Ernst Daniël Smid werd bij veel Nederlanders bekend van tv. Hoe is het nu met hem? En welke persoon schuilt achter zijn indrukwekkende talent? De zanger vertelt in dit gesprek met Theo Lens (met diverse liveclips tussendoor) openhartig en intiem over zijn leven; een breekbaar portret van een indrukwekkend artiest.
31:4031 days ago
MIEKE KREEFTENBERG in BODY, MIND & SOUL
BODY, MIND & SOUL
BODY, MIND & SOUL

MIEKE KREEFTENBERG in BODY, MIND & SOUL

Mieke Kreeftenberg is a Yoga Therapist with an understanding of Neuroscience. She has created her own Vitality program (Now also on line) which is effective for reducing stress and improving the immune system. She regularly immerses herself in cold waters, if not in frozen lakes in Sweden, or ponds in London’s Hyde Park, she can be found in the North Sea. For more info and online program, which is also possible to take based on donation, check out her website https://positivespirit.co.uk
13:3454 days ago